i|g office - patrick stappers architetto

PATRICK STAPPERS ARCHITETTO

I|G OFFICE

In an area subject to various landscape constraints, in addition to the hydraulic constraint, the design of a small office and an activity service of a company operating in the field of conception and construction of gardens was required. During the first meetings the client had indicated that they wanted to build a very simple wooden hut.

The idea was to propose a structure made of wood and glass walls, of simple execution, with a modern and minimalist imprint. With the dual function of acting also as a business card.

Located on a higher point of the plot, with a green roof to mitigate the impact, surrounded at sight by the plants and flowers used by the company.


 

Using this site you agree to our cookies policy as required by current European legislation.Read more

I AGREE